Küresel darbe ABD’de çökmeye başladı

Büyük Sıfırlama projesi ve devamında Homo Sapiens çağını sona erdirmeye yönelik canice plan ABD’de tehlikeye girmiş gibi görünüyor. Öyle ki, ülke halkı ve Kongre’deki iki partili irade, Beyaz Saray’ın distopik tutumundan, Demokrat Parti’nin küreselci şeytani elitlere ve “boykotçu” yol haritasına odaklanan insanlık karşıtı korkunç politikaya tam teslimiyetinden artık bıktı. Beyaz Saray’ın şu ana kadar koronavirüs savaşını ne kadar canice yönettiğinden bahsetmiyorum bile. Bu şeytani komplonun nihai yenilgisini görmek için Demokratların hem Kongre’de hem de Temsilciler Meclisi’nde çoğunluğu kaybetme ihtimalinin yüksek olduğu, Kasım 2022’de yapılacak ara seçimleri beklemek zorundayız.

İlk darbe federal mahkemeler tarafından vuruldu. Zira 29 Kasım’da Missouri eyaleti Federal Bölge Mahkemesi yargıcı, Biden yönetiminin devlet desteği alan hastanelerde çalışanlara yönelik getirdiği koronavirüs aşısı olma zorunluluğunu askıya aldı. Söz konusu mahkeme kararı, Biden yönetiminin çıkardığı yasayı dava eden Alaska, Arkansas, Iowa, Kansas, Missouri, Nebraska, New Hampshire, Kuzey Dakota, Güney Dakota ve Wyoming olmak üzere 10 eyaletteki sağlık çalışanlarını kapsıyor.

Kısa bir süre sonra da ikinci darbe geldi. Yine ABD’de bir temyiz mahkemesi, Biden’ın işletmeler için aşı zorunluluğu getirme planlarını geçici olarak durdurdu. Söz konusu tasarı, 100’den fazla çalışanı olan özel şirketlerde çalışanların koronavirüs aşısının tüm dozlarını vurulmasını veya her hafta test yaptırmasını öngörüyordu. Ancak mahkeme, Ocak ayında uygulamaya konması planlanan yasaya ilişkin “ciddi yasal ve anayasal” sorunlar tespit etti.

En kötüsü de üçüncü darbe idi. Nitekim 8 Aralık’ta Senato, Biden’ın 100 veya daha fazla çalışanı olan özel işletmelerde çalışanlara yönelik koronavirüs aşısı veya test zorunluluğu getirme yetkisini kaldırmak için bir oylama yaptı. Temsilciler Meclisi’nden geçme ihtimali belirsiz olduğu için ve Biden’ın veto etmesi muhtemel olduğu için, büyük ihtimalle yasa haline gelemeyecek olsa da, sevindirici haber, Kongre’deki iki partinin federal hükümetin büyük işyerlerine yönelik aşı zorunluluğu getirilmesi önerisine karşı çıkmasıdır.

Devamı Z Raporu Ocak 2022 sayısında…

Dikkat çekenler...