Derin Ekonomi ve Albayrak Medya: Niteliğe, içeriğe yatırım yapar hep Türkiye’ye kazandırır

Derin Ekonomi dergisi, Türkiye’nin en nitelikli yayınlarından biridir. Her ayın Türkiye ve dünya kamuoyunun hassasiyetlerini dikkatle izler, ölçer, çok ciddi, zengin bir içerikle toparlar, daha Türkiye’ye gelmemiş ve yeni yeni gelen tartışmaları, gelişmeleri, eğilimleri özenle takip eder ve okuyucusuna aktarır. Aşırı popülerliğe girmeden, nitelikten ödün vermeden, küresel ekonominin sinir sisteminden hareket ederek, onu küresel siyasi ve jeopolitik konularla birleştirerek, Türkiye’nin bu fotoğraftaki yerini tanımlayarak, dünyada olan biten ne varsa takipçilerine sunar. Özel bir okuyucu kitlesi vardır. Okumayı, öğrenmeyi, bilmeyi önceleyenlerle iletişimde olmayı tercih eder.
Kapak konularımız bu hassasiyetlere göre belirlenir. İçerik dosyalarımız aynı kıstaslara göre hazırlanır. Sloganlar değil, esaslı konular, meseleler öne çıkarılır. O ayı kurtarmayı değil, kalıcı iş yapmayı ilke edinir. Siyasi söylemde de, ekonomik gelişmelerde de, dünya genelinde öne çıkan konularda da bu böyledir. Birçok tartışma, Derin Ekonomi’ nin dosyalarından çok sonra Türkiye gündemine taşınır.
Albayrak Medya Grubu’nun temel amacı içerik üretmektir. Türkiye’ye bir şeyler kazandırmaktır. Türkiye’yi dünyaya, dünyayı Türkiye’ye taşımaktır. Şunu açıklıkla söyleyebilirim ki, Türkiye’deki en ciddi ‘içerik üretici’ medya grubuyuz. Ürettiklerimizin Türk medyasına ne kadar katkıda bulunduğumuzun da farkındayız. Bu bizi gururlandırıyor, çalışma azmimizi daha da artırıyor. Çünkü biz, söylem üretiriz, duruş belirleriz, Türkiye’nin büyük mücadelesinin, 21. yüzyıl hedeflerinin en ön sırasında yürümeyi amaç biliriz.
Grubumuz bünyesinde yer alan Yeni Şafak gazetesi, TVNET televizyonu, dijital yayın platformları Arapça ve İngilizce haber siteleri, sayısı ona ulaşan ve hemen her toplumsal alana yayın yapan dergileri, Mart ayında ciddi bir çıkış yakalamasını beklediğimiz an Ketebe Yayınları ile Albayrak Medya Grubu, hep Türkiye’ye kazandırmayı temel ilke edinmiştir.
Kendimizi, çalışma prensiplerimizi, çalışma ekiplerimizi, yayın organlarımızı Türkiye’nin öncelikleri ile birleştirmiş, biçimlendirmiş durumdayız. Bu yönde hedeflerimizi büyük oranda gerçekleştirdik. Daha yapacağımız elbette çok iş var ve biz bu yolda emin adımlarla yürüyoruz. Kaliteden ödün vermeden, niteliği esas alan yürüyüşümüz devam edecektir.
İşte Derin Ekonomi, ‘Türkiye’nin tek uluslararası ekonomi-politik dergisi’ olarak her sayısını özenle hazırlıyor. Dergimizi takip edenler bunları zaten biliyor. Biz, kimlere ne önerdiğimizi biliyoruz. Bilenler de bunları nereden alacağını biliyor.
Destek ve ilginizin devamını diliyoruz.

Dikkat çekenler...